Ce destinație de vacanță să alegi în funcție de semnul tău zodiacal?

Brazilia pentru berbeci, Provence pentru fecioare, Italia pentru gemeni. Astrologii au privit stelele pentru a recomanda doisprezece destinații în funcție de fiecare semn al zodiacului.

Berbec - Brazilia

Berbec - 21-.03 - 20.04

Semn de foc

Temperament: mai profund, generos, sportiv, independent.

Ești primul semn al primăverii, în care natura înflorește, unde se exprimă fără pretenții cu generozitate. Îți place să te simți liber, liber să te miști. Îți place să organizezi și să planifici vacanțele în funcție de gusturile și dorințele momentului. Nu ceri decât un lucru: un loc în care să îți consumi energia și unde te poți bucura de sporturi în aer liber.

Taur - Corsica

Taur - 21.04 - 20.05

Semn de pământ

Temperament: credincios, întegru, concentrat, senzual, epicureic.

Principiul vacanței este simplu pentru tine, epicureanul din fire: Relaxare și gastronomie înconjurat de prietenii tăi. Nu este complicat pentru tine să te bucuri de fiecare clipă, să savurezi plăcerile mesei și să împărtășești tot ceea ce experimentezi cu cei dragi. O vară singură? De necrezut. Trebuie un conac mare, o gospodărie mare, o fermă, un castel, orice ar putea găzdui mese mari zilnice.

Gemeni - Italia

Gemeni - 22.05 - 21.06

Semn de aer

Temperament: comunicativ, curios, sociabil, optimist

Arlechinul Zodiacului, un coleg vesel la datorie, îți place să îți schimbi tot timpul locul și să nu stai nemișcat. Pentru a-ți hrăni curiozitatea, ai nevoie de vizite culturale programate la monumente și muzee pentru a descoperi și a te plimba în aer liber, altfel te vei plictisi. Călătorii solo nu sunt pentru tine, trebuie să te simți înconjurat pentru a împărtăși prin ceea ce treci.

Rac - Menorca

Rac - 22.06 - 22.07

Semn de apă

Temperament: visător, introvertit, sensibil, intuitiv, sincer, creativ.

Vara, în special, îți dorești liniște. Ai nevoie să fii pe o plajă cu nisip fin pentru a contempla marea, elementul tău, de o casă lângă mare, unde să te poți relaxa și să te simți în siguranță, înconjurat de familia ta. Leitmotivul tău, pentru a face din locul tău de vacanță un loc liniștitor, în care tu și anturajul să vă simțiți ca într-un cocon.

Leu - Ibiza

Leu - 23.07 - 21.08

Semn de foc

Temperament: generos, răutăcios, fascinant.

Un semn al verii, ai nevoie de steaua ta, Soarele, pentru a te bucura pe deplin de vacanța ta. La fel ca el, emani cu generozitate energie. Adori căldura și locurile de petrecere în care poți străluci și să fii observat. Urăști să fii copiat și vrei să fii unic. 

Fecioară - Provence

Fecioară - 22.08 - 23.09

Semn de pământ

Temperament: Rezervat, precis, observant, integru, organizat.

Îți place să îți planifici vacanța în avans și să te pregătești bine. Un lucru este sigur, în vacanță vrei să fii lăsat singur, chiar dacă îți place compania.

Balanță - Toscana

Balanță 24.09 - 23.10

Semn de aer

Temperament: Sociabil, blând, diplomatic, primitor.

Leitmotivul tău? Cauți pace și seninătate. Prioritatea ta? Vrei ca totul să meargă bine și toată lumea să fie fericită. Chiar dacă înseamnă doar să te uiți. Ai nevoie de un loc elegant de vacanță într-un oraș sau o țară bogată din punct de vedere cultural și artistic. 

Scorpion - Sri Lanka

Scorpion - 24.10 - 21.11

Semn de apă

Temperament: intuitiv, senzual, integru, opinat, intens.

Îți place să vibrezi, să simți, să trăiești intens, să fii independent, să descoperi noi locuri. Pentru tine, cuvântul vacanță este sinonim cu senzații. Senzații vizuale, trupești, olfactive, intense. 

Săgetător - Istanbul

Săgetător - 22.11 - 21.12

Semn de foc

Temperamentului: entuziast, serios, independent.

Ești îndrăgostit de aventuri, noutăți și spații largi. Ai nevoie de libertate, pentru a descoperi noi țări, pentru a-ți hrăni intelectul și pentru a-ți deschide orizontul. Spiritualitatea și mintea ta deschisă te duc în locuri în care cultura și lăcașurile de cult se amestecă cu simplitatea. 

Capricorn - Tibet

Capricorn - 22.12 - 20.01

Semn de pământ

Temperament: dreptate, răbdare, înțelepciune, maturitate.

Îți place să urci pe munte, să descoperi pustietatea, să călătorești kilometri pentru a vedea micul paraclis cocoțat pe munte. Dar chiar dacă singurătatea nu te sperie, îți place să fii într-un grup prietenos sau familial în care vei putea să îți desfășori abilitățile organizaționale fără egal. Îți place să planifici și să gestionezi programul tuturor. 

Vărsător - Australia

Vărsător - 21.01 - 18.02

Semn de aer

Temperament: libertin, altruist, adaptabil, idealist 

Cel mai independent semn al zodiacului. Spirit libertin și avangardist, îți place să descoperi peisaje noi și să-ți aduni prietenii. Nu concepi să pleci singur în vacanță. Imposibil să te închizi! Ai nevoie de spații mari pentru a respira adânc.

Pești - Lavandou (Franța)

Pești - 19.02 - 20.03

Semn de apă

Temperament: sensibil, intuitiv, visător, melancolic, senzual

Cel mai important pentru tine? Să petreci o vacanță liniștită, fără conflicte, fără obligații, fără constrângeri. Capacitatea ta extraordinară de a te închide te protejează de agresiuni externe. Trebuie să te simți ca un pește în apă și să te afli la plajă deoarece asta te încântă și te reîmprospătează. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Ce este turismul de răzbunare - trendul mondial pe care românii l-au înțeles greșit

Turismul din răzbunare a început în luna mai, când s-au relaxat restricțiile. Ceea ce vedem zilele acestea pe litoralul românesc se poate traduce prin turism de răzbunare.

Cum avem grijă de extensiile din păr natural

Extensiile reprezintă un truc de frumusețe, care te ajută să ai un păr lung și bogat așa cum accesoriile sunt un truc vestimentar prin care poți să diversifici aspectul garderobei foarte ușor.

Bugatti Centodieci, hypercar super exclusiv. Doar 10 oameni sunt norocoși să-l aibă!

Cristiano Ronaldo a devenit unul dintre cei doar 10 norocoşi care vor deţine un Bugatti Centodieci, hypercar super exclusiv, lansat în cinstea celor 110 ani de existenţă a mărcii.

Amazon a înregistrat profit dublu pe perioada pandemiei

Amazon a realizat un profit de 5,2 miliarde de dolari, în trimestrul al doilea, cel mai mare din istoria companiei.

Louis Vuitton și-a prezentat noua colecție pentru bărbați în Shanghai

Prezentarea colecției de bărbați Louis Vuitton pentru primăvara/vară 2021 de Virgil Abloh a fost concepută ca o adevărată croazieră.

Acest superiaht de 39 mil. $ se vinde la pachet cu un Bugatti

De multe ori, companiile încearcă să atragă clienții cu oferte atractive, dar un studio de proiectare face un pas mai în față, oferind clienților și un Bugatti la achiziția următorului lor iaht.

Gigantul BMW, pierderi pentru prima oară în 11 ani

Pierderi la BMW în al doilea trimestru din 2020 conform bilanțului publicat pe primul semestru al lui 2020. Este pentru prima oară în ultimii 11 ani când BMW intră în zona roșie a pierderilor.

Condiţiile de intrare în Cipru, revizuite

Autorităţile cipriote au revizuit condiţiile de intrare în Cipru, în contextul evoluţiei pandemiei de COVID-19, precizează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Burberry deschide primul social retail store în Shenzen

Cunoscutul brand de modă Burberry a inaugurat în China, la Shenzen, primul social retail store, un nou concept în care online-ul și offline-ul se contopesc într-o manieră unică, oferind vizitatorilor o experiență digitală profundă.

Colecția Roberto Cavalli Resort 2021 ne surprinde cu haine mai casual

Designerul italian și-a prezentat colecția Resort 2021 și a surprins cu haine mai casual și purtabile. Denimul este combinat cu cămăși cu imprimeuri emblematice ale etichetelor.

Secretele unui ten radiant, împărtășite de cosmeticiana Aliciei Keys

Nichola Joss este cosmeticiana responsabilă pentru tenul radiant al lui Jennifer Lopez, Alicia Keys sau Meghan Markle. Regula sa de bază în obținerea unui ten perfect este masajul facial, realizat cu mișcări ferme pe zone cheie ale feței.

Noua tendință în turismul din Italia

O tendință asociată pandemiei se constată în turism. Hotelurile din Italia, mai ales cele cu pretenții, sunt tot mai interesate să-și vândă direct camerele, ocolind site-urile de profil ori agențiile turistice.

Burberry deschide primul social retail store în Shenzen

Cunoscutul brand de modă Burberry a inaugurat în China, la Shenzen, primul social retail store, un nou concept în care online-ul și offline-ul se contopesc într-o manieră unică, oferind vizitatorilor o experiență digitală profundă.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Noua tendință în turismul din Italia

O tendință asociată pandemiei se constată în turism. Hotelurile din Italia, mai ales cele cu pretenții, sunt tot mai interesate să-și vândă direct camerele, ocolind site-urile de profil ori agențiile turistice.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Tehnologia digitală ar putea fi singura opțiune pentru mărcile de lux

Consumatorii nu mai urmăresc doar mărcile. Vor să se reflecte cu conținutul, poveștile și inspirațiile unei mărci. Când Christian Dior și Nike au anunțat pantofii sport Dior x Air Jordans, peste 5 milioane de oameni au dorit să cumpere adidașii la un preț de peste 1.000 de dolari. Doar câteva mii de perechi au fost făcute, iar multe au fost oferite în primul rând celor mai fideli clienți Dior din întreaga lume. Totuși, toți pantofii sunt digitali!

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Grecia a inaugurat un obiectiv turistic inedit

Grecia a inaugurat primul său muzeu arhelologic subacvatic în vestul Mării Egee. Expoziția include aproximativ patru mii de amfore de pe o epavă din anul 500 Î.H.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Ce destinație de vacanță să alegi în funcție de semnul tău zodiacal?

Brazilia pentru berbeci, Provence pentru fecioare, Italia pentru gemeni. Astrologii au privit stelele pentru a recomanda doisprezece destinații în funcție de fiecare semn al zodiacului.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
5 achiziții pentru bebelușul tău la care să nu faci rabat de la calitate (P)

Venirea pe lume a unui copil reprezintă o mare bucurie și, pe măsură ce se apropie data întâlnirii cu bebelușul, familia se adună în jurul părinților pentru a le oferi sprijin. Unii au în minte lucrurile necesare pentru naștere, alții se preocupă de organizarea familiei și a locuinței care așteaptă un oaspete atât de important.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL