Cât costă croaziera în jurul lumii, care va dura 3 ani

Life at Sea Cruises a deschis rezervările pentru călătoria sa de trei ani pe vasul MV Gemini, care pleacă din Istanbul la 1 noiembrie.

O companie lansează o croazieră de trei ani, de 130.000 de mile, pentru cei care vor să evadeze din viața de zi cu zi, la un preț relativ accesibil de 30.000 de dolari de persoană pe an, scrie cnn.com.

Compania Life at Sea Cruises promite să bifeze 375 de porturi din întreaga lume, vizitând 135 de țări și toate cele șapte continente. Nava va parcurge mai mult de 130.000 de mile în cei trei ani, vizitând obiective turistice emblematice, de la statuia Christ the Redeemer din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc.

Se înscriu chiar și excursii la 103 "insule tropicale". Din aceste 375 de porturi, 208 vor fi escale de noapte, ceea ce vă oferă timp suplimentar la destinație.

Compania este o divizie a Miray Cruises, care în prezent are nava MV Gemini care face croaziere în Turcia și Grecia. Compania are o istorie de 30 de ani în industria croazierelor. Nava MV Gemini va fi revizuită pentru această călătorie.

Are 400 de cabine, cu o capacitate de până la 1.074 de pasageri.

Având în vedere natura călătoriei, pe lângă facilitățile tradiționale ale navelor de croazieră, restaurantele și divertismentul, Gemini va fi dotat și cu facilități de lucru la distanță. Compania promite un centru de afaceri la scară largă, complet cu săli de ședință, 14 birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge, probabil pentru pauzele de cafea de la mijlocul turei. Accesul este gratuit.

Va exista, de asemenea, un spital deschis non-stop, cu vizite medicale gratuite. De asemenea, compania avansează posibilitatea de a primi "beneficii fiscale suplimentare atunci când se lucrează ca rezident internațional la bordul navei".

"Profesioniștii au nevoie de conectivitate, de dotările potrivite și de funcționalitatea necesară pentru a-și desfășura activitatea", a declarat Mikael Petterson, directorul general al Life at Sea Cruises. "Nu există nicio altă croazieră care să ofere acest tip de flexibilitate clienților săi."

Cabinele variază de la cabine "Virtual Inside" de 130 de metri pătrați - care încep de la 29.999 de dolari de persoană pe an, ajungând la 179.994 de dolari pentru o călătorie de trei ani pentru două persoane - până la Balcony Suites, care au o dimensiune dublă și ajung până la 109.999 de dolari de persoană. Cea mai ieftină cabană în aer liber costă 36.999 de dolari de persoană.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Primul turn marca Mercedes-Benz din SUA se ridică la Miami

Denumită Mercedes-Benz Places, clădirea cu utilizare mixtă de 67 de etaje din Brickell este programată să se deschidă în 2027.

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit: „Poate mă recăsătoresc”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație.

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Cea mai rapidă mașină din lume, scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş

Cea mai rapidă mașină de șosea din lume, cu o viteză maximă de 300 km/h, a fost scoasă la vânzare.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Mercedes-Benz ridică un hiperturn uimitor în Dubai

După ce a creat un brand inestimabil de prețios în automobile, Mercedes-Benz se extinde în lumea imobiliară cu un nou brand numit Mercedes-Benz Places.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate

Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cum arată cel mai scump superiaht din lume, în valoare de 4,2 miliarde de euro

Un superiaht, cel mai scump și unic în lume, este învelit în aur, acoperit cu platină și strălucitor, cu un perete cu locuri de acvariu.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cel mai scump Ferrari scos vreodată la licitaţie, vândut pentru o sumă uriașă

Un Ferrari 250 GTO din 1962 a fost vândut pentru 51,7 milioane de dolari, devenind cea mai scumpă maşină a producătorului italian vândută vreodată la licitaţie.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL