Vacanță în Grecia | Cele mai frumoase plaje

Plină de golfuri cu ape turcoaz și plaje albe, Grecia rămâne, din nou și din nou, în fruntea listei destinațiilor de vară de top.

Destinația emblematică a verii, Grecia continuă să atragă călători și anul acesta. De la Mykonos la Riviera ateniană, iată cele mai frumoase plaje.

Plaja Navágio de pe Zakynthos

Supranumită și Golful Naufragiului, această plajă paradisiacă este amplasată la poalele stâncilor insulei Zante din Grecia. Accesibilă doar cu barca, din portul Zakynthos, se află epava unei nave de contrabandist numită Panagiotis. 

Plaja Sarakiniko de pe insula Milos 

Această plajă albă de rocă vulcanică a fost modelată de valuri, purtată de vântul de nord. Rezultatul este un peisaj cu curbe uimitoare, care este adesea comparat cu cele ale lunii.

Plaja Porto Katsiki de pe insula Lefkada

Această plajă paradisiacă este situată pe insula grecească Lefkada, cu fața spre valurile Mării Ionice. Aflată la poalele unei stânci, turiștii se adună acolo pentru nisipul său fin și apa turcoaz. 

Plaja Myrtos din Pylaros 

Situată în regiunea Pylaros, în nord-vestul Cefaloniei, plaja Myrthos seduce cu kilometrii săi de nisip alb și valurile sale turcoaz. Mărginită de Marea Ionică, plaja este înconjurată de munții Agia Dynati și Kalon Oros.

Plaja roșie de pe insula Santorini

Plajă iconică din Santorini, acest loc de vis combină roci vulcanice aprinse și o mare cristalină. Este unul dintre locurile preferate pentru scafandrii locali. Atenție la alunecările de teren. 

Plaja Lalaria de pe insula Skiathos

Accesibilă numai de pe mare, plaja Lalaria este situată pe insula Skiathos din Grecia. Plaja conține numai pietricele strălucitoare. 

Plaja Voidokilia din Peloponez 

Cu nisipul său alb și marea de culoarea unei lagune, plaja voidokoilia este situată pe coasta Messiniei, în regiunea Peloponez. 

Plaja Balos din Creta 

O fâșie subțire de nisip fin, între două brațe ale mării, plaja Balos este unul dintre punctele fierbinți ale Cretei. Cu o mare albastră pe o parte și o lagună cu ape translucide pe de altă parte, peisajul este uluitor. 

Plaja Perivoli de pe insula Skopelos 

La o aruncătură de băț de satul Glossa, plaja Perivoli este situată pe insula Skopelos. Aici, turiștii se bucură de liniștea și micul club de plajă pentru prânz. 

Plaja Elafonissi din Creta  

Printre cele mai frumoase locuri din Creta, plaja Elafonissi are particularitatea de a avea nisipul roz. Înconjurat de stânci, este unul dintre obiectivele de top ale Cretei.

Plaja Aliki de pe insula Naxos 

Situată în mijlocul unei rezervații naturale, în sudul insulei Naxos, Aliki este una dintre plajele sălbatice care vă permit să faceți plajă în liniște. Fără restaurante pe plajă, vă puteți bucura de un peisaj liniștitor între vegetație luxuriantă, stânci și ape turcoaz. 

Plaja Gidaki de pe insula Ithaca 

Pentru a visa la Ulise și la sirenele sale, mergeți pe plaja Gidaki. Situată în Ithaca, apele Mării Ionice sunt deosebit de limpezi.

Plaja Voutoumi de pe insula Antipaxos

Situat pe mica insulă Antipaxos (4 kilometri lungime), acest golf sălbatic este unul dintre secretele cel mai bine păstrate ale Greciei. 

Plaja Seitan Limania din Creta 

Ultima dovadă că Insula Creta este plină de plaje, fiecare mai frumoasă decât cealaltă, plaja Seitan Limania se ascunde între stâncile peninsulei Akrotiri din Creta. Situată la capătul unei mici cărări aride, apele sale turcoaz îi fascinează pe turiști.

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Cum a reinventat românca Anastasia Soare, supranumită „regina sprâncenelor”, industria de frumusețe

Anastasia Soare este românca care a ridicat un imperiu schițând o sprânceană, dar nu orice sprânceană, ci sprânceana perfectă!

Cum au poreclit-o indienii pe Iulia Vîntur, iubita actorului Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu mai mulți ani, acolo unde trăiește o discretă poveste de dragoste alături de Salman Khan, cel mai în vogă actor al țării.

Cel mai nou ceas Breitling aduce un omagiu legendarului 747 Jumbo Jet al lui Boeing

Unul dintre cele mai emblematice avioane din lume tocmai și-a primit propriul ceas.

Dirijabilele de lux aduc plăcerile de croazieră pe cer

Dirijabilele, care de secole au reflectat spiritul inventiv al unor vizionari precum Leonardo da Vinci și Jules Verne, se confruntă în prezent cu o renaștere. Deși nu vor concura niciodată cu avioanele cu reacție pentru călătorii pe distanțe lungi, dirijabilele oferă costuri de operare scăzute, cerințe reduse de infrastructură și o producție de carbon semnificativ mai mică.

Designerul de modă al Valentino, numit de director de creaţie al mărcii Gucci

Grupul francez de produse de lux Kering l-a numit pe Sabato De Sarno, designer de modă senior la Valentino, în funcţia de director de creaţie al mărcii sale de top Gucci, transmite Reuters.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial. Anunțul trist făcut de vedetă

Oana Roman a anunțat că s-a despărțit oficial de Marius Elisei. Cei doi nu mai locuiesc împreună și de ceva vreme nu mai formează un cuplu.

Tudor Chirilă, șocat de mărturisirile unor elevi de liceu. Ce sfat le-a dat adolescenților

Tudor Chirilă le-a dezvăluit urmăritorilor săi o întâmplare care l-a surprins într-un mod cât se poate de neplăcut. Mai exact, Tudor Chirilă mergea pe stradă, atunci când un grup de patru elevi de liceu l-au oprit.

Look-urile de frumusețe ale spectacolului Jean Paul Gaultier, printre cele mai creative din Haute Couture Week

Coafuri precum sculpturile, machiaje demne de adevărate opere de artă și manichiuri cu efecte optice: aspectele spectacolului Jean Paul Gaultier By Haider Ackermann, printre cele mai creative din Couture, vor marca spiritele pentru multă vreme.

Cristiano Ronaldo poartă cel mai orbitor ceas de la brandul de lux Jacob & Co

Noul ceas al lui Cristiano Ronaldo semnat Jacob & Co. este acoperit cu 388 de pietre prețioase tsavorite. Pietrele verzi strălucitoare sunt de aproximativ 200 de ori mai rare decât smaraldele.

Mugler electrizează Parisul cu o prezentare de modă exclusivă după trei ani de absență

Ultimul său show fizic datează din februarie 2020. Joi, 26 ianuarie, când săptămâna modei Haute Couture Primăvara-Vara 2023 se apropia de final, Mugler, sub imboldul lui Casey Cadwallader, și-a semnat marea revenire pe podium.

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Fostul iubit al Shakirei a publicat pe rețelele de socializare prima imagine în care apare alături de noua lui iubită.

Motivul pentru care Anca Neacșu, ex-ASIA, nu poate să divorțeze de soțul ei

Anca Neacșu a anunțat că divorțează după o relație de zece ani, lucru care a surprins pe toată lumea. Se pare însă că separarea celor nu este tocmai ușoară.

Beyoncé a trăit ca o regină la Dubai. A închiriat un penthouse cu 100.000 $ pe noapte - vezi interiorul de lux

Beyoncé și-a câștigat cu siguranță porecla Regina Bey după ce a fost tratată ca o adevărată regină în timpul unei călătorii recente în Emiratele Arabe Unite.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Tendințele de nuntă de adoptat în 2023

De la ceremoniile de la mijlocul zilei la voaluri nesfârșite, Vogue le-a cerut experților în domeniu previziunile lor pentru tendințele de nuntă din 2023.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cum arată „cel mai futurist hotel din lume”, construit pe apă

Dezvoltatorii Red Sea Global, speră să deschidă publicului până în 2024 stațiunea Sheybarah, din Arabia Saudită.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cea mai lungă croazieră fluvială din istorie, pregătită să ia startul. Va dura 51 de zile

O navă de lux din India face istorie. Vineri pornește din orașul spiritual indian Varanasi în cea mai lungă croazieră fluvială care a avut loc vreodată în lume.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cele mai puternice pașapoarte în 2023

În urma listei de anul trecut, firma de consultanță globală în cetățenie și rezidență Henley & Partners a dezvăluit lista pașapoartelor cu cea mai mare și cea mai mică putere în 2023.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Yamaha dezvăluie căști magnetice planare de ultimă generație

Yamaha se întoarce în forță în domeniul căștilor ortodinamice, prezentând noul model Yamaha YH-5000SE.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL