Săptămâna modei din Paris | Louis Vuitton, Chanel, Miu Miu

Ținute spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris. Tendințele pentru primăvara și vara viitoare au fost dictate de designerii marilor case de modă din capitala franceză.

Eleganţa şi senzualitatea şi-au făcut apariţia la Săptămâna Modei de la Paris. Louis Vuitton şi-a sedus publicul cu o colecţie diafană şi feminină, iar Chanel a prezentat creaţii exuberante.

Louis Vuitton

Pasajul Luvrului a fost împodobit în zeci de candelabre antice pentru „balul” organizat de Nicolas Ghesquière. La Louis Vuitton, Ghesquière a fost fascinat de noțiunea de timp și de modul în care moda se intersectează cu el și se dublează înapoi. 

Respectând tradiția, Passage Richelieu a fost folosit de Louis Vuitton pentru întâlnirile sale cu împărăteasa Eugénie, pentru care a fost producătorul exclusiv de jachete. Eugénie ar fi putut să recunoască siluetele din primele look-uri ale acestui spectacol. Rochiile somptuoase, înfrumusețate în mod elaborat, erau încleștate la șolduri în stilul secolului al XIX-lea. Dar rochiile lui Ghesquière au fost completate cu cizme din satin.

Au fost nuanțe de Paul Poiret și Erté în aceste look-uri, mărgele fine și ochelari de soare art nouveau. Numai că nici Poiret și nici Erté nu ar fi întâlnit probabil denim și, dacă ar fi avut-o, nu ar fi împerecheat niciodată o rochie cu blugi sau ar fi tăiat o jachetă din dneim cu proporțiile unui frac. Aceasta este noutatea adusă de Ghesquière.

Chanel

Săptămânii modei de la Paris a continuat cu spectacolul Chanel primăvară-vară 2022, orchestrat de la Grand Palais Éphémère. Pentru această ocazie, Virginie Viard a invitat câțiva oameni pentru un spectacol intim care amintește de anii 80, într-un decor minimalist cu un podium central. De la atitudinea vârfurilor până la detaliile garderobei Chanel ... Acest deceniu al modei a fost într-adevăr firul comun al acestui spectacol. 

S-a simțit vibe-ul anilor '80. Modelele au schimbat priviri pe podium, în timp ce copiau atitudinea atât de recunoscută a podiumurilor din anii 80. Adică o modă veselă plasată sub semnul retro. Pentru această colecție, Chanel a folosit o paletă pastelată. Rochiile și costumele scurte sunt imaginate într-o paletă cromatică pastelată largă, de la roz la mov până la galben însorit. Acestea sunt aceleași culori care îmbracă gențile. Nu a lipsit, binențeles, tweed-ul. Prezentarea a fost presărată cu multe topuri, tricouri și bikini.

Miu Miu

Când femeia Miu Miu se întoarce la birou, ea toacă literalmente toate acele reguli prestabilite. Astăzi, Miuccia Prada și-a marcat propria întoarcere la birou - adică la Palais d'Iéna unde se desfășoară în mod tradițional spectacolul Miu Miu - așezându-și oaspeții în scaune ergonomice de lucru și tratându-ne cu un dulap back to office pentru perioada post-pandemie. La fel ca toți copiii rebeli ai școlii private care își tăiau uniformele, ea a scurtat lungimea fustelor și bluzelor corporative - cu marginile sfâșiate.

Era ca și cum talia și tivurile fustei - și decolteurile și tivurile superioare - ar fi avut o atracție magnetică unul față de celălalt, atrăgându-se tot mai mult pe măsură ce spectacolul avansa. Midriff-urile au fost alungite într-un grad care i-ar fi făcut pe Jessica Simpson, Britney Spears și Christina Aguilera să se înroșească la începutul anilor 2000. În acest proces, fustele minime au suferit transformări. Dar toate țesăturile garderobei sunt ale unei femei de afaceri. Era un fel de normcore pentru o lume anormală.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

De ce a ajuns Valentina Pelinel în cârje. Ce a pățit

Valentina Pelinel traversează o perioadă grea din viața sa. Soția lui Cristi Borcea are probleme de sănătate și a ajuns la spital.

Kim Kardashian la 41 de ani. Cele mai bune ținute și momente de stil

Kim Kardashian este departe o femeie timidă, vedeta purtând ținute îndrăznețe și sexy aproape în fiecare zi. Joi, 21 octombrie, starleta a împlinit 41 de ani.

Manhattan | Un nou zgârie nori, dar răsturnat

Un arhitect tocmai a dezvăluit o propunere pentru un zgârie-nori răsturnat numit The Afirmation Tower. Clădirea, care ar fi situată pe partea de vest a Manhattanului, ar fi, de asemenea, una dintre cele mai înalte clădiri ale orașului.

Lidia Buble, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic i-au pus medicii

Lidia Buble se confruntă acum cu probleme de sănătate după participarea la Asia Express. Aceasta a explicat într-o postare pe rețelele de socializare cum a fost ultima etapă în Turcia pentru ea și sora ei, Estera Buble.

Balenciaga - cel mai puternic brand de lux din lume

Raportul Lyst Index T3 pentru 2021 plasează casa de modă pariziană pe primul loc în lume.

Balonul cu aer cald care te duce la marginea spațiului pentru mai mult de 6 ore

Călătoria nu mai este limitată! Datorită World View, o companie de baloane stratosferice, pasionații de spațiu pot zbura acum pe orbită în interiorul unui balon cu aer cald de înaltă tehnologie.

Tendințe pentru iarna 2021/2022: cum să te îmbraci la modă

Nu trebuie să faci sacrificii ca să fii în pas cu moda. Iarna aceasta te poți simți și confortabil, și poți să fii și în tendințe.

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică

Salma Hayek a fost și ea prezentă la premiera filmului Eternals, și așa cum și Angelina Jolie a făcut, a venit însățită de unica ei fiică.

Accesorii pentru această toamnă

Schimbarea vremii și-a cam spus cuvântul asupra ținutelor tale. Rochiile vaporoase de vară și pantalonii scurți au fost înlocuiți cu pulovere din lână și bluze groase. Totodată, toamna este un moment bun să îți pui câteva accesorii care îți vor scoate ținutele din monotonie și te vor face să te simți mai elegantă.

Transformarea ecologică a mineritului cripto

Compania canadiană MintGreen experimentează în North Vancouver, Canada, o soluție verde care folosește căldura produsă de mineritul bitcoin pentru a încălzi orașul. Sursa de căldură va fi introdusă în 2022 și va împiedica intrarea în atmosferă a 20.000 de tone de gaze cu efect de seră pe megawatt, comparativ cu utilizarea gazelor naturale.

Arabia Saudită transformă o platformă petrolieră într-un parc de distracții plutitor

Nu este ușor să concurezi cu Dubaiul când vine vorba de atracții uluitoare, dar Arabia Saudită încearcă să realizeze această sarcină imposibilă. Cu un „parc extrem” aflat în construcție, țara din Orientul Mijlociu are planuri ambițioase de a transforma o platformă petrolieră într-un parc și stațiune situat în Golful Persic.

Fiat 500 Hydrofoil nu cere permis ca să fie condus

Deoarece oamenii sunt atât de creativi, există destul de multe instrumente motorizate incredibil de atrăgătoare. Cele mai multe dintre ele rămân doar atât, lucruri drăguțe de privit, dar din când în când nu ne-ar deranja dacă unele ar ajunge cu adevărat în mâinile noastre. Floating Motors La Foil se află pe această listă.

Accesorii pentru această toamnă

Schimbarea vremii și-a cam spus cuvântul asupra ținutelor tale. Rochiile vaporoase de vară și pantalonii scurți au fost înlocuiți cu pulovere din lână și bluze groase. Totodată, toamna este un moment bun să îți pui câteva accesorii care îți vor scoate ținutele din monotonie și te vor face să te simți mai elegantă.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted FASHION
Skiwear | 4 tendințe ultra chic Chanel pentru această iarnă

Dacă apropierea de sfârșitul anului rimează cu sporturile de iarnă, colecția Coco Neige 2021-2022 de la Chanel a fost lansată la timp. Plasată sub semnul relaxării și eleganței în imaginea spiritului Chanel, casa combină sportul și stilul cu grația.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted FASHION
Skims X Fendi, cea mai nouă și neașteptată colaborare a anului

După Fendace, se anunță o nouă colaborare incendiară pentru Kim Jones. S-ar părea că Fendi lucrează cu marca vedetei de la Hollywood, Kim Kardashian.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted FASHION
Furmark | Ce trebuie să știți despre noua certificare pentru sectorul blănurilor

Blana este unul dintre cele mai controversate subiecte din lumea modei, iar Furmark își propune să schimbe percepția asupra acesteia. Multe case de modă proeminente de lux și alte mărci de modă durabile au evitat utilizarea blănii în produsele lor din cauza îngrijorărilor legate de bunăstarea animalelor și de efectul negativ al comerțului asupra vieții sălbatice.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Michael Kors x 007: colaborarea care aduce glamourul Bond în garderoba ta de călătorie

Odată cu mult așteptata premieră a noului film Bond „No Time to Die”, urmează acum o cooperare exclusivă cu Michael Kors. Parteneriatul „MMK x 007” se concentrează pe glamourul și aventura pe care o reprezintă atât firma Bond, cât și marca Michael Kors.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION
Chanel a limitat achiziția celor mai populare genți de mână

„Realul este rar și rar este real” - acesta este etosul (în încercarea de a menține exclusivitatea) pe care încearcă Chanel să-l urmeze. Casa de modă populară și-a schimbat recent politica de vânzare pentru cele mai populare genți de mână, „Classic Flap Bag” și „Coco Handle”, pentru a le limita cumpărarea.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted FASHION