O româncă pune muzică şeicilor din Dubai. Cum a renuţat Bianca Marciuc să mai fie stewardeză pentru a fi Dj

Poveşti despre români care au cucerit lumea în diverse domenii există cu duiumul, însă de data aceasta vă spunem una despre o domnişoară care a renunţat la o slujbă “aeriană” pentru una de milioane. Bianca Marciuc are 35 de ani şi a renunţat să mai fie stewardeză pentru a pune muzică ca şi DJ în lume, în special în Dubai!

Sunt aproape 10 ani de când Bianca Marciuc sau DJ Bia pune muzică în toată lumea dar în special în Dubai, locul în care s-a şi mutat. Mereu şi-a dorit să facă muzică însă la început a fost doar o slujbă de stewardeză. “Zburam foarte mult ca însoţitoare de zbor sau sewardeză şi aveam ocazia să văd lumea de sus. Eram în avion şi am avut parte de un accident, care până la urmă a fost o binecuvântare până la urmă. Un pasager indian a deschis uşa de la baie, în viteză, şi mi-a prins degetul mijlociu, care s-a şi rupt, şi asa am spus bye-bye jobului, în stil mare. Am stat două luni pe bară, iar compania nu m-a mai lăsat să lucrez, pentru că era inestetic să servesc cu unghia neagră, însă eram platită cu salariul integral, deoarece era considerat accident industrial. Aşa am investit mai mult în şcoală şi în echipamentul meu de DJ”, ne-a spus tânăra.


S-a îndreptat către slujba de DJ, adică ce-i plăcea şi a decis să facă acest lucru. I-a reuşit iar lumea i s-a schimbat, căci în afară de muzica pe care o punea la concerte şi evenimente, a început să primească oferte private, la diverşi şeici sau oameni de afaceri. S-a mutat în Dubai şi a început o altă viaţă. “Eram impresionată de toate clădirile acelea gigantice de acolo, când am aterizat pentru prima oară. Îmi suceam gâtul uitându-mă la ele şi visam cu ochii deschişi să mixez măcar într-una dintre ele. Iar visul mi s-a îndeplinit”, ne-a mai povestit Bianca.


Femeia a avut ocazia să vadă multe pe yahturile unde a fost invitată să pună muzică şi i s-a spus să nu spună nimic. Era plătită regeşte şi i se cerea disctrţie. Munca sa era răsplătită la adevărata ei valoare. Nu şi-a cumpărat momentan casă în Dubai dar poate cândva o va face. Vine destul de des în ţară la prieteni şi familie şi este în continuare o româncă adevărată. Este fericită când întâlneşte români în drumurile sale şi mulţumită de viaţa pe care o are.   
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.