Destinația turistică preferată de celebrități interzice navele de croazieră până în 2022

Insulele Seychelles interzic toate vasele de croazieră până la sfârșitul anului 2021 pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Autoritățile insulelor situate în largul coastei de est a Africii au luat o astfel de decizie pentru a proteja populația locală de la posibila infectare cu coronavirus, a declarat ministrul Turismului, aviației civile, portuare și de transport maritim, Didier Dogley.

În Seychelles au fost înregistrate doar 11 cazuri confirmate, dar există riscul ca turiștii care vin în vacanță să aducă infecția în țară.

În 2013, Seychelles s-au alăturat altor câteva insule din Oceanul Indian, inclusiv Mauritius, Reunion și Madagascar, și au format Vanilla Islands Tourism Organization pentru a încuraja călătoriile în regiune și a combina eforturile lor de marketing și publicitate.

Seychelles este o destinație populară printre celebrități, care de-a lungul anilor s-au bucurat de vile private și ape turcoaz. Prințul William și Kate Middleton și-au petrecut luna de miere în Seychelles în 2011, la fel și cuplul George și Amal Clooney, în 2014.

Nu este clar dacă Seychelles va continua să permită călătorilor să intre în țară pe calea aerului. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Rolls-Royce lansează maşina cu un preţ minim de 17.100 $

Rolls-Royce s-a gândit să lanseze o variantă a modelului Rolls-Royce Cullinan „accesibilă” pentru un public mai larg.

Unghiile multicolore, elementul cheie pentru un look fresh de vară

Unghiile într-o singură culoare sunt de domeniul trecutului. Explozia de culoare și modelele multicolore vor invada trendul în această vară.

Vara în Europa: cele mai sigure 20 de locuri pentru călătorii și turism post-coronavirus

Majoritatea țărilor din Europa își relaxează restricțiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, deschizând frontierele și creând noi modalități de a călători în siguranță. Vacanțele de vară în Europa devin o posibilitate realistă pentru mulți turiști.

Brandurile de modă s-au aliat împotriva nedreptății rasiale

Pe măsură ce protestele continuă în SUA și în întreaga lume în urma morții lui George Floyd, brandurile de lux au pornit o luptă digitală împotriva rasismului.

Meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates

Microsoft urmează să înlocuiască zeci de jurnalişti care colaborează cu site MSN şi să utilizeze sisteme automate pentru a selecta ştiri, informează presa din SUA.

Adelina Pestritu și soțul și-au făcut tatuaje cu citate de dragoste

Zilele acestea, de când izolarea nu mai este la modă, îndrăgita vedetă a avut parte de multe evenimente fericite în frumoasa ei familie. Pentru că Adelina Pestritu și Virgil Șteblea nu numai că au ieșit în natură dar au făcut un gest prin care și-au unit și mai mult povestea de dragoste.

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Vedeta care a surprins pe toată lumea devenind mamă la 50 de ani, stă cu sufletul la gură în Italia, alături de partenerul ei de viață și copilul lor, să vadă ce se mai întâmplă cu pandemia și cu restricțiile. Astfel că deși sunt încă reguli, Ramona Bădescu se gândește la viitor și are deja câteva planuri.

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Antrenoarea de fitness și fosta vedetă de televiziune a trăit weekendul trecut momente memorabile alături de jumătatea sa, culturistul Dragoș Paiu - sau Syko cum i se mai spune. Și asta pentru că Roxana Vancea și soțul ei au sărbătorit un an de când sunt oficial înpreună și formează o familie fericită.

La ce obiceiuri vechi s-a întors Dani Oțil după izolare

Prezentatorul de televiziune matinal a stat timp de două luni în izolare alături de iubita lui cu care a locuit în tot acest timp. Iar Dani Oțil s-a concentrat doar pe emisiunea pe care o avea de prezentat și pe filmulețele de pe TikTok pe care le făcea cu logondica lui și de amintirile pe care le publica pe rețelele de socialziare.

Andreea Esca și Willmark au ieșit la iarbă verde și la mare

Însă nu împreună, ci separat. Ridicându- se regulile și cum toată lumea a ieșit să se plimbe, multr persoane publice și-au dorit să meargă în natură, iar vedetele noastre au făcut cam același lucru după o perioadă de două luni în care au stat departe de natură.

Tom Ford e pesimist în ceea ce privește industria de fashion: „Nu-i putem salva pe toți”

Președintele creatorilor de modă americani Tom Ford avertizează că trebuie să se facă schimbări în industria de modă după ce trece epidemia.

Catrinel Sandu, noi schimbări în viața din SUA

Fostei bebeluse, așa cum era cunoscută dansatoarea și vedeta de televiziune la noi în țară, i s-a schimbat viața radical după ce a fost înșelată de fostul soț și și-a găsit marea dragoste în Statele Unite ale Americii. Acum Catrinel Sandu este fericită din mai multe motive, unul fiind din cauza uneia dintre fiice și apoi pentru că a făcut o schimbare în viața particulară.

S-au redeschis Galeriile Lafayette din Paris

Galeriile Lafayette din Paris s-au redeschis sâmbătă dimineaţă după ce a primit undă verde de la Prefectura Poliţiei.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Ce țări europene vor deschide turismul în această vară

Fiecare țară din Europa a început să relaxeze restricțiile și încearcă ușor, ușor să redeschidă granițele pentru turiștii străini.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Listele de așteptare pentru Rolex, Patek Philippe și Audemars Piguet sunt și mai lungi

Speranța că actuala criză a coronavirusului va face mai ușoară posibilitatea de a pune mâna pe ceasuri unicorn, cum ar fi modelele sportive din oțel profesioniste de la Rolex, Patek Philippe și Audemars Piguet s-a spulberat.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Țara care speră să atragă turiști promițând că le va plăti 50% din bilet

Japonia a înregistrat o scădere de 99,9% a vizitatorilor.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Christian Dior lansează o carte de colorat care să te scape de stres vara aceasta

Dior a lansat cartea de colorat antistres la timp, după ce mai bine de 8 săptămâni s-a stat în izolare din cauza pandemiei.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Se redeschide „cel mai bun restaurant din lume”. Cum va arăta după pandemie

Restaurantul Noma din Copenhaga, care a câştigat de patru ori titlul de „Cel mai bun restaurant al lumii”, s-a redeschis.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL