De ce trebuie să așezi cactusul întotdeauna lângă televizor? Îți va schimba viața

Cactușii sunt perfecți pentru persoane ocupate care nu au timp să se ocupe suficient de plantele de apartament. Se udă foarte rar și nu se supără dacă îi neglijezi.

Dincolo să sunt extrem de puțin pretențioși sunt și foarte atrăgători. Însă, principalul motiv pentru care e recomandat să-i ții în casă nu ține de aspectul estetic.

Specialiștii sunt de părere că oferă câteva beneficii pentru sănătate, pe care puţini le cunosc. Cactușii sunt plante excelente pentru dormitor, deoarece pe timpul nopții produc oxigen. În plus, absorb undele electromagnetice, așadar pot sta lângă televizor, radio sau calculator fără probleme.

Cactusul ne ajuta să ne completăm energia și în același timp poate înlătura energia negativă. Poate fi amplasat în fața monitorului computerului, preluând o parte din energia negativă. De asemenea, cactuşii au puterea să reducă radiaţiile electromagnetice emise de aparatele electrocasnice.

Cum îngrijești un cactus

E bine să plantezi cactusul într-un amestec de nisip și turbă, iar deasupra un strat de pietriș. Nu replanta cactusul foarte des, deoarece nu îi face bine să îi schimbi pământul, iar în plus de asta, nu are nevoie de îngrășământ.

Dacă este udat foarte mult, planta va putrezi și va muri. Nu toți cactușii preferă lumina. Unii trebuie ținuți la umbră. De preferat este să îi așezi în cea mai luminată partea a camerei.

3 cactuși cu flori superbe, pe care îi poti crește în casă

Cactusul Mammillari

Cactusul Echinopsis

Cactusul Echinocereus
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Cât a costat schimbarea de look a Antoniei? Solista are multe oferte după ce și-a mărit sănii

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi și-a făcut o schimbare de look la începutul anului. Este vorba de Antonia care și-a schimbat silicoanele a doua oară și acum are parte de o mulțime de noutăți în carieră, de la videoclip nou, la spectacole și oferte de publicitate.

Ce pasiune extravagantă are Mihaela Rădulescu? Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Cunoscuta prezentatoare de televiziune, care s-a mutat de câțiva ani la Monaco, are pasiuni destul de costisitoare și nu se uită la bani atunci când vrea să-și achiziționeze anumite produse care o fac sexy. Mihaela Rădulescu este o mare iubitoare de pantofi și cizme, iar la un moment dat a avut de furcă cu o pereche foarte scumpă pe care a stricat-o fără să vrea.

Mini-ghid pentru un city break reușit în Positano

Positano este cel mai cunoscut orășel de pe Coasta Amalfi. Chiar dacă este un oraș mic, e greu să te plictisești în Positano. Dacă stai mai mult de-o zi, vei vedea că îți vei crea o rutină plăcută și te vei trezi în fiecare dimineață cu bucuria de a revedea deja familiara priveliște cu case colorate și valuri în nuanțe de turcoaz.

De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

Regina internetului sau contesa digitală cum i se mai spune, a pățit de curând un accident, după care a rămas fără o bucată de deget și acum are mâna înfășurată în fașă. Puțini știu că Ana Morodan abia așteaptă să scape de pansamente și spitale că să poată să înceapă filmările la un nou proiect de televiziune. 

Idei pentru amenajarea unui colț de lectură

Una dintre cele mai relaxante și mai plăcute activități, potrivită pentru oamenii de toate vârstele, este cititul.

Ce fac Andreea Bălan și George Burcea după despărțire?

Zilele acestea subiectul despărțirii celor doi, încă, soți, este pe buzele tuturor și se dezbate pe toate părțile. Însă nimeni nu știe ce fac Andreea Bălan și George Burcea după mediatizata separare și cum se remontează după atâta scandal

Ce se întâmplă dacă pui scorțișoară în cafea. Efectele se văd imediat

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în organismul tău dacă pui scorțișoară în cafea? Efectele se văd imediat!

Ce solist celebru își botează fiica în acest weekend?

Cântărețul care a câștigat un reality-show muzical are parte acest weekend de o mare sărbătoare în familie. Tudor Turcu, care a devenit tată a două oară în octombrie va face botezul pe 29 februarie iar nașii micuței sunt celebrul cuplu de vedete Aurelian Temişan şi Monica Davidescu

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Ce trebuie să știți despre Finala Națională Eurovision România

Duminică, 1 martie, de la ora 21.00, începe cel mai aşteptat eveniment muzical românesc din perioada următoare: Finala Naţională Eurovision, organizată la Buzău şi transmisă în direct de televiziunea română în România și în întreaga lume.

Celebritățile sunt alarmate de coronavirus. Sunt nedespărțite de măștile medicinale

Amenințarea coronavirus sperie oameni de rând și celebrități deolaltă. Virusul a ucis deja mii de oameni, alți zeci de mii fiind infectați. Organizația Mondială a Sănătății se teme de o eventulă pandemie. A subliniat însă că igiena este foarte importantă pentru a preveni infecția cu COVID-19.