Creatoarea de modă Maria Lucia Hohan, acuzată că a dus o viață dublă timp de 11 ani

Noi detalii scandaloase din procesul de rupere al logodnei dintre Adrian Stănescu și Maria Lucia Hohan au ieșit la iveală. Celebra creatoare de modă ar fi trăit pe parcursul relației de 11 ani cu angajatul în IT o viață dublă.

În urmă cu ceva timp, angajatul în IT Adrian Stănescu intentase împotriva Luciei Maria Hohan un proces de rupere al logodnei. În cererea depusă în instanță, bărbatul rănit se plângea că femeia cu care a făcut doi copii și în a cărei fericire a investit sume colosale de bani nu l-a iubit niciodată, ba chiar l-a înșelat în mod repetat pe parcursul celor 11 ani de relație.

Informațiile de atunci sunt acum susținute de un martor cheie, Alexandru T., iar reputația celebrei creatoare de modă riscă să fie aruncată în aer.

Alexandru T. afirmă că celebra creatoare de modă ar fi avut un comportament nu departe de cele mai creative filme… erotice. Bărbatul susține că din 11 ani în care a fost implicată într-o relație cu Adrian Stănescu, mare parte și i-ar fi petrecut în căutare de aventuri pe care le-ar fi și găsit de 10 ori.

„Acestei femei nu i-a păsat nicio clipă de relație, de casă, de familie… Sincer, eu n-am mai auzit de așa ceva, până și filmele sunt pistol cu apă pe lângă ce s-a petrecut în această familie.

Infidelitățile descoperite de Adrian Stănescu, logodnicul ei, sunt nenumărate… Nu-mi dau seama cum mai funcționează băiatul ăsta. Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie… au fost cel puțin 10 aventuri în 11 ani de relație!”, a spus martorul cheie din procesul dintre Stănescu și Hohan pentru RTV.

În ziua în care li s-a născut primul copil, Adrian Stănescu i-a cerut imediat iubitei sale să-i devină soție. Maria Lucia Hohan a acceptat numaidecât, cu promisiunea că nunta va avea loc într-un an.

În realitate, susține martorul Alexandru T. în dezvăluirile fierbinți făcute, evenimentul nu a mai avut loc niciodată, iar în timpul în care angajatul în IT îi punea cu mândrie o maiestuoasă bijuterie pe degetul inelar, cu mâna rămasă liberă, creatoarea de modă i-ar fi scris mesaje de amor unui prieten de-al proaspătului logodnic, pe nume Niklas Klingh.

„În timp ce Stănescu alerga prin magazine după inel, viitoarea lui soție îi trimitea mesaje fierbinți de dragoste amicului propriului logodnic. Asta în condițiile în care femeia îi sărise de gât lui Stănescu, când acesta o ceruse de nevastă”, a povestit domnul T.

În 2013, reputata creatoare de modă ar fi renunțat la vacanța alături de copii și logodnic în detrimentul unei aventuri fierbinți cu un alt bărbat. Doi ani mai târziu, în timp ce Adrian Stănescu, după o operație complicată la plămâni avea grijă de cei doi copii ai lor, designerul „ar fi avut grijă de amant la Paris”. Istoria s-ar fi repetat și în 2019, însă cu un alt bărbat. În același an ar mai fi avut o aventură.

„În martie 2019, copiii lui Adrian Stănescu și ai Mariei Lucia Hohan aveau un concurs de schi, la care-și doreau enorm să meargă. Deși părinții trebuiau să ajungă la Londra, într-o călătorie de afaceri, Adrian Stănescu a renunțat și a ales să meargă cu cei mici la schi.

Pentru ei era foarte important acel concurs, iar tatăl a înțeles asta… Mama, însă, a insistat că trebuie să meargă neapărat la Londra! Pe ea n-o interesau dorințele copiilor, o incita doar probabilitatea unor alte aventuri erotice. Și, se pare… a avut noroc!”, a dezvăluit Alexandru T. pentru RTV.

Se pare că Adrian Stănescu ar fi aflat că din cele 10 dăți în care i s-ar fi pus coarne, Maria Lucia Hohan ar fi optat pentru prieteni de-ai lui. A confruntat-o cu inima frântă, însă cea pe care visa să o vadă la brațul său în rochie de mireasă i-ar fi oferit un răspuns tulburător.

„Maria Lucia Hohan recunoștea că ea nu e o mama casnică și nu crede în familia tradițională. Spunea că prioritatea și dorința ei în viață este să călătorească, să meargă la petreceri și să facă sex cu cât mai mulți parteneri, să aibă aventuri cu necunoscuți”, a relatat Alexandru T.

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial. Anunțul trist făcut de vedetă

Oana Roman a anunțat că s-a despărțit oficial de Marius Elisei. Cei doi nu mai locuiesc împreună și de ceva vreme nu mai formează un cuplu.

Tudor Chirilă, șocat de mărturisirile unor elevi de liceu. Ce sfat le-a dat adolescenților

Tudor Chirilă le-a dezvăluit urmăritorilor săi o întâmplare care l-a surprins într-un mod cât se poate de neplăcut. Mai exact, Tudor Chirilă mergea pe stradă, atunci când un grup de patru elevi de liceu l-au oprit.

Look-urile de frumusețe ale spectacolului Jean Paul Gaultier, printre cele mai creative din Haute Couture Week

Coafuri precum sculpturile, machiaje demne de adevărate opere de artă și manichiuri cu efecte optice: aspectele spectacolului Jean Paul Gaultier By Haider Ackermann, printre cele mai creative din Couture, vor marca spiritele pentru multă vreme.

Cristiano Ronaldo poartă cel mai orbitor ceas de la brandul de lux Jacob & Co

Noul ceas al lui Cristiano Ronaldo semnat Jacob & Co. este acoperit cu 388 de pietre prețioase tsavorite. Pietrele verzi strălucitoare sunt de aproximativ 200 de ori mai rare decât smaraldele.

Mugler electrizează Parisul cu o prezentare de modă exclusivă după trei ani de absență

Ultimul său show fizic datează din februarie 2020. Joi, 26 ianuarie, când săptămâna modei Haute Couture Primăvara-Vara 2023 se apropia de final, Mugler, sub imboldul lui Casey Cadwallader, și-a semnat marea revenire pe podium.

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Fostul iubit al Shakirei a publicat pe rețelele de socializare prima imagine în care apare alături de noua lui iubită.

Motivul pentru care Anca Neacșu, ex-ASIA, nu poate să divorțeze de soțul ei

Anca Neacșu a anunțat că divorțează după o relație de zece ani, lucru care a surprins pe toată lumea. Se pare însă că separarea celor nu este tocmai ușoară.

Aston Martin își ia rămas bun de la actuala generație DBS cu o ediție specială

Aston Martin își ia rămas bun de la actuala generație DBS cu o ediție specială care este prezentată drept „cel mai puternic Aston Martin de producție vreodată”.

Tocuri înalte la fel de comode ca adidașii? Acest designer de încălțăminte ex-Gucci a dezvoltat branțurile inteligente

Păstrează-ți standardele și tocurile înalte! În timp ce primul poate fi avantajos, al doilea este mai chinuitor. Compania italiană Gait-Tech pare pregătită să schimbe jocul!

Viktor&Rolf Spring 2023 demonstrează că există multe moduri de a purta o rochie de bal

Unii ar putea argumenta că viața a fost destul de răsturnată în ultimii ani, iar Viktor & Rolf surprinde acest sentiment în cea mai recentă colecție.

Trei lucruri pe care le face Shakira pentru a se menține în formă la aproape 46 de ani

Shakira e într-o formă de zile mari, menținută cu exerciții fizice făcute regulat. Antrenoarea ei personală a dezvăluit ce program are cântăreața la sală.

Beyoncé a trăit ca o regină la Dubai. A închiriat un penthouse cu 100.000 $ pe noapte - vezi interiorul de lux

Beyoncé și-a câștigat cu siguranță porecla Regina Bey după ce a fost tratată ca o adevărată regină în timpul unei călătorii recente în Emiratele Arabe Unite.

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Fostul iubit al Shakirei a publicat pe rețelele de socializare prima imagine în care apare alături de noua lui iubită.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Motivul pentru care Anca Neacșu, ex-ASIA, nu poate să divorțeze de soțul ei

Anca Neacșu a anunțat că divorțează după o relație de zece ani, lucru care a surprins pe toată lumea. Se pare însă că separarea celor nu este tocmai ușoară.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Trei lucruri pe care le face Shakira pentru a se menține în formă la aproape 46 de ani

Shakira e într-o formă de zile mari, menținută cu exerciții fizice făcute regulat. Antrenoarea ei personală a dezvăluit ce program are cântăreața la sală.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Paris Hilton a devenit mamă. Starleta a publicat prima imagine cu bebelușul

Starleta americană Paris Hilton a anunţat naşterea primului ei copil, transmite Le Figaro.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Nicoleta Nucă, vedetă într-o producție italiano-americană. Ce rol a interpretat artista

Nicoleta Nucă nu s-a mulțumit numai cu succesul pe care îl are în industria muzicală, prin urmare s-a apucat de actorie.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Cum arată casa din Bali în care stau Laura Cosoi și familia ei

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în vacanță în Bali, unde vor sta timp de o lună.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted PEOPLE