Călătorim fără griji în Bahamas!

În timp ce industria turismului își revine încet, după cel mai prost an pentru călătorii, oamenii încep să-și rezerva vacanțe în cel mai îndepărtat loc din lume, pentru a se feri de Covid-19.

De asemenea, ni s-au impus lungi liste de reglementări și măsuri preventive, pe care trebuie să le respectăm și care diferă adesea de la țară la țară. Este obligatoriu să aveți asupra voastră un test PCR Covid-19 negativ, valabil cel mult 72 de ore. Datorită acestei reguli atât de stricte, multe stațiuni au început să includă testarea în pachetele de vacanță. Cu toate acestea, o stațiune a decis să-și distreze oaspeții într-un mod complet diferit, dacă din întâmplare rezultatul testului iese pozitiv.

Situată tocmai în Bahamas, stațiunea Baha Mar este formată din trei hoteluri separate - Rosewood, SLS și Grand Hyatt, oferind în același timp oaspeților săi o serie de piscine și restaurante, un centru spa și un cazino. Stațiunea și-a deschis porțile vizitatorilor internaționali luna trecută, cu o serie de protocoale de securitate, inclusiv un test rapid antigen. Testul se face suplimentar față de un test PCR negativ, care, împreună cu asigurarea și viza de sănătate, este o cerință a guvernului din Bahamas pentru turiștii străini.

Cu toate acestea, dacă oaspeții sunt confirmați pozitiv atunci când sosesc sau părăsesc această stațiune, datorită Confidence program, vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile sau până la obținerea unui rezultat negativ la testul PCR, care va fi efectuat în stațiune, în afara pachetului plătit. Un lucru similar se aplică persoanelor care trebuie să se întoarcă acasa - cu câteva zile înainte de plecare, vor trebui să facă un nou test și, dacă sunt pozitivi, vor primi un sejur gratuit de 14 zile într-un apartament din același hotel în care au fost cazați până atunci.

Aceștia vor primi un card de prânz de 150 de dolari, care poate fi folosit pentru a comanda mesele din restaurantele selectate din stațiune. Dacă oaspetele dorește să plece din stațiune imediat, Baha Mar Resort va angaja un furnizor de transport medical autorizat, care va pune la dispoziție un avion privat pentru a zbura către destinația dorită, fără costuri suplimentare.

„Într-un moment în care climatul pentru călătorii se schimbă din moment în moment, obiectivul nostru este de a reduce îngrijorările oaspeților noștri cu privire la Covid-19, pentru a le oferi fiecăruia un mediu sănătos, siguranță și confort”, a declarat Graham Davis, președinte Baha Mar. „Programul nostru de călătorie cu încredere este primul de acest gen din această industrie, oferind turiștilor liniște, cu opțiunea de întoarcere în siguranță acasă sau de carantină, fără costuri suplimentare.”
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Grecia îşi deschide porţile pentru turism

Grecia renunță la carantina obligatorie pentru călătorii vaccinați și pentru cei care prezintă un test pentru Covid-19 negativ de pe piețele cheie ale turismului, inclusiv Europa, Marea Britanie și Statele Unite.

Cum a reușit Bernard Arnault, CEO LVMH, să câștige aproape 100 de miliarde de dolari într-un an

Bernard Arnault a arătat ce înseamnă să fii un magnat de lux, chiar și în contextul unei pandemii globale. Deși veniturile conglomeratului francez de lux LVMH au scăzut cu 17% în 2020, iar profiturile au scăzut cu 28%, averea sa a crescut.

Motivul neașteptat pentru care ar trebui să încerci antrenamentul de mare intensitate

După ani de yoga și activități concentrate pe întindere, revenim la antrenamente mai extreme, mai intense, care lucrează mușchii. Forțarea corpului tău să se autodepășească este în cele din urmă secretul longevității?

Michael Kors la 40 de ani | Un spectacol de modă care reflectă dragostea lui pentru teatru

Privind înapoi la cele patru decenii de afaceri de succes în modă, nu mulți din industria modei, care este rapidă și uneori nemiloasă, pot face asta. Michael Kors este unul dintre ei.

Cel mai scump penthouse din Londra, de vânzare! Cât costă locuința care poate fi plătită cu bitcoin

Dacă ai strâns suficienți bitcoini - cea mai populară criptomonedă a momentului, probabil te încântă ideea de a cumpăra un penthouse de 18.000 de metri pătrați din Londra, care tocmai a fost scos la vânzare pentru aproximativ 244 milioane dolari la bursa curentă.

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Primăvara și-a intrat în drepturi și trebuie să o întâmpinăm cum se cuvine. Manichiura curcubeu este tendința perfectă pentru acest sezon. La modă pe Instagram chiar acum, această manichiură ne amintește de culorile vii ale primăverii.

Dom Pérignon și Lady Gaga sărbătoresc puterea libertății creative

Lady Gaga marchează o nouă colaborare, de data aceasta cu marca de șampanie de prestigiu Dom Pérignon. Rezultatul este unul spectaculos și elegant, ilustrat printr-un clip video.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

Licitații | Carnaval de diamante la Christie's Geneva

Estimat la peste 12 milioane de dolari, acest diamant alb impecabil de 100,94 carate va fi prezentat la licitația de la Geneva pe 12 mai. Un exemplar rar, de data aceasta nu din Africa, ci din câmpiile reci ale Rusiei.

Karl Lagerfeld x Amber Valletta | Prima colecție durabilă

Marca Karl Lagerfeld a scos la iveală roadele primei colaborări cu actrița, modelul și activista Amber Valletta, concentrându-se pe o serie de accesorii etice și eco-responsabile.

Julia Roberts este noul ambasador Chopard

Julia Roberts este noua imagine a Chopard, începând cu cea mai recentă campanie Happy Sport a mărcii, care marchează lansarea unui ceas Happy Sport în ediție limitată. Piesa aduce un omagiu originalului din 1993.

Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Malta îți dă bani să mergi în vacanță. Ce trebuie să faci?

Malta va plăti până la 100 de euro turiştilor care decid să-şi petreacă vacanţa de vară în această ţară, o măsură prin care autorităţile malteze doresc să sprijine sectorul turistic în plină pandemie de coronavirus şi pentru care a alocat 3,5 milioane €.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Un muzeu al înghețatei, deschis în Singapore

Când Muzeul Înghețatei (MOIC) a deschis primul pop-up în New York în urmă cu cinci ani, biletele s-au epuizat mai repede decât poți spune „Am un al doilea stomac pentru deserturi”. În curând a obținut o listă de așteptare de 200.000 de oameni.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Art deco pe roți: extraordinarul muzeu auto Mullin a primit undă verde să se redeschidă

Pe 9 aprilie, vizitatorii au putut din nou să meargă să vadă cele mai bune colecții de mașini franceze aflate sub un singur acoperiș.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Experiență londoneză | Când se deschide Palatul Buckingham vizitatorilor

Palatul Buckingham va fi deschis vizitatorilor în această vară. Puteți chiar să planificați un picnic pe terenul Palatului.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL