Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian. Interiorul pare atât de banal

Kim Kardashian West și Kanye West au deschis ușile conacului lor din California unei reviste de arhitectură, care îl definește drept un refugiu de familie „idiosincrasic”.

Cuplul arătase și anterior imagini ale locuinței pe Instagram, dar acum au dezvăluit în detaliu modul în care au transformat proprietarea de lux - pe care au cumpărat-o în 2014 - într-o „mănăstire futuristă belgiană”, după cum a spus Kanye.

Cei doi au văzut-o prima oară în 2013, dar nu a fost dragoste la prima vedere. Dar Kanye West a spus că „merge”.Pentru ca proprietatea să arate așa cum și-au dorit cei doi soți, a fost nevoie de un arhitect care să înțeleagă exact cerințele lor. Designerul ales a fost Axel Vervoordt, al cărui stil simplu l-a sedus pe Kanye.

Se zvonește că vila a fost cumpărată cu 20 de milioane de dolari, însă Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, a declarat în 2018 că prețul ei a ajuns la 60 de milioane de dolari.

În urma discuțiilor dintre proprietari și designerul belgian, s-a hotărât o ”căutare a valorilor cosmice de pace și energie pozitivă”, își amintește Axel Vervoordt, citat de CNN. Primul pas în acest sens a fost începerea unui proces de curățare. De aici și nuanța predominantă, albul – una dintre nuanțele folosite în stilul minimalist, fie că vorbim de arhitectură, design interior sau haine și accesorii.

Asta însemna că proporțiile camerelor conacului au fost toate schimbate și mobilierul a fost redus la minimum. Paleta de culori folosită este neutră, ceea ce transmite un sentiment de calm. Rezultatul este deosebit, și poate neașteptat, minimalist.

Cuplul susține că mediul cu aspect curat este potrivit pentru copii și, prin urmare, este potrivit pentru cei patru copii ai lor, North, Saint, Chicago și Psalm. „Ar putea fi un studiu de caz pentru unii, dar ideea a fost de a realiza un cămin pentru familie”, a declarat Kim Kardashian despre casă.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Rolls-Royce lansează maşina cu un preţ minim de 17.100 $

Rolls-Royce s-a gândit să lanseze o variantă a modelului Rolls-Royce Cullinan „accesibilă” pentru un public mai larg.

Unghiile multicolore, elementul cheie pentru un look fresh de vară

Unghiile într-o singură culoare sunt de domeniul trecutului. Explozia de culoare și modelele multicolore vor invada trendul în această vară.

Vara în Europa: cele mai sigure 20 de locuri pentru călătorii și turism post-coronavirus

Majoritatea țărilor din Europa își relaxează restricțiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, deschizând frontierele și creând noi modalități de a călători în siguranță. Vacanțele de vară în Europa devin o posibilitate realistă pentru mulți turiști.

Brandurile de modă s-au aliat împotriva nedreptății rasiale

Pe măsură ce protestele continuă în SUA și în întreaga lume în urma morții lui George Floyd, brandurile de lux au pornit o luptă digitală împotriva rasismului.

Meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates

Microsoft urmează să înlocuiască zeci de jurnalişti care colaborează cu site MSN şi să utilizeze sisteme automate pentru a selecta ştiri, informează presa din SUA.

Adelina Pestritu și soțul și-au făcut tatuaje cu citate de dragoste

Zilele acestea, de când izolarea nu mai este la modă, îndrăgita vedetă a avut parte de multe evenimente fericite în frumoasa ei familie. Pentru că Adelina Pestritu și Virgil Șteblea nu numai că au ieșit în natură dar au făcut un gest prin care și-au unit și mai mult povestea de dragoste.

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Vedeta care a surprins pe toată lumea devenind mamă la 50 de ani, stă cu sufletul la gură în Italia, alături de partenerul ei de viață și copilul lor, să vadă ce se mai întâmplă cu pandemia și cu restricțiile. Astfel că deși sunt încă reguli, Ramona Bădescu se gândește la viitor și are deja câteva planuri.

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Antrenoarea de fitness și fosta vedetă de televiziune a trăit weekendul trecut momente memorabile alături de jumătatea sa, culturistul Dragoș Paiu - sau Syko cum i se mai spune. Și asta pentru că Roxana Vancea și soțul ei au sărbătorit un an de când sunt oficial înpreună și formează o familie fericită.

La ce obiceiuri vechi s-a întors Dani Oțil după izolare

Prezentatorul de televiziune matinal a stat timp de două luni în izolare alături de iubita lui cu care a locuit în tot acest timp. Iar Dani Oțil s-a concentrat doar pe emisiunea pe care o avea de prezentat și pe filmulețele de pe TikTok pe care le făcea cu logondica lui și de amintirile pe care le publica pe rețelele de socialziare.

Andreea Esca și Willmark au ieșit la iarbă verde și la mare

Însă nu împreună, ci separat. Ridicându- se regulile și cum toată lumea a ieșit să se plimbe, multr persoane publice și-au dorit să meargă în natură, iar vedetele noastre au făcut cam același lucru după o perioadă de două luni în care au stat departe de natură.

Tom Ford e pesimist în ceea ce privește industria de fashion: „Nu-i putem salva pe toți”

Președintele creatorilor de modă americani Tom Ford avertizează că trebuie să se facă schimbări în industria de modă după ce trece epidemia.

Catrinel Sandu, noi schimbări în viața din SUA

Fostei bebeluse, așa cum era cunoscută dansatoarea și vedeta de televiziune la noi în țară, i s-a schimbat viața radical după ce a fost înșelată de fostul soț și și-a găsit marea dragoste în Statele Unite ale Americii. Acum Catrinel Sandu este fericită din mai multe motive, unul fiind din cauza uneia dintre fiice și apoi pentru că a făcut o schimbare în viața particulară.

Cel mai prestigios premiu pentru artă acordat în Marea Britanie, înlocuit cu un fond de 100.000 lire

Turner Prize, cea mai prestigioasă distincţie pentru artă acordată în Marea Britanie, nu va fi înmânat anul acesta și va fi înlocuit cu un fond de 100.000 de lire sterline prin care vor fi ajutaţi zece artişti, informează BBC.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tablou de Picasso în valoare de 1 milion de euro, câștigat la tombolă

O femeie din Italia a câștigat la tombolă un tablou atribuit pictorului Pablo Picasso, după ce a primit cadou biletul norocos. Opera este estimată la 900.000 de euro, potrivit BBC.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
S-a găsit soluţia perfectă pentru respectarea măsurii de distanţare în restaurante

Pentru a permite restaurantelor să asigure respectarea distanțării sociale, un designer francez a proiectat clopote de plexiglas care atârnă de tavan.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vânzările de produse de lux la nivel global s-ar putea prăbuşi cu 60% în trimestrul al doilea

Potrivit unui raport realizat de firma de consultanţă Bain & Company, vânzările de produse de lux la nivel global s-ar putea prăbuşi cu 60% în trimestrul al doilea, cererea fiind distrusă de pandemia de coronavirus.

hourglass_full 16 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Istoria luxului, accesibilă publicului și la Seul. Gucci inaugurează o nouă expoziție

Noua expoziție a Casei Gucci No Space, Just A Place. Eterotopia tocmai și-a deschis porțile în Seul, Coreea de Sud.

hourglass_full 22 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Culoarea din casă îți modifică starea de spirit. Ce nuanță să alegi în carantină și izolare

Un expert Pantone dezvăluie cele mai bune culori pe care să le folosești acasă.

hourglass_full 26 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN