Cele mai scumpe inele de logodnă ale celebrităților din 2022

Inelele de logodnă, cele mai scumpe, sunt adesea reperate pe degetele vedetelor. Odată văzute, aceste bijuterii sunt catapultate instantaneu la faima globală, făcându-le cel mai discutat aspect al relației. Deși ar fi nedrept să corelezi dimensiunea inelului cu profunzimea dragostei unui cuplu, acesta este de obicei modul în care funcționează.

Nu doar celebritățile de la Hollywood, ci și personalități regale precum Meghan Markle, prințesa Eugenie de York sau Charolette Casiraghi au întors capete cu inelele lor de logodnă.

Sofia Richie

Când numele tău înseamnă bogat, orice inel nu funcționează. Sofia Richie are cu adevărat un inel drăguț, cu un diamant incredibil tăiat cu smarald. Piatra prețioasă care cântărește aproximativ 5 sau 6 carate se așează pe o bandă simplă de platină, oferind strălucirea supremă. Costul estimat al inelului este de aproximativ 100.000-150.000 de dolari.

Megan Fox

Inelul de logodnă al lui Fox va fi amintit nu pentru aspectul său, ci pentru ideea sa. Bijutierul britanic Stephen Webster a conceput inelele cu smarald și diamante columbiene care se combină într-una singură cu ajutorul unui magnet pentru a forma o inimă întunecată. 

Fiecare piatră prețioasă pare să aibă aproape 7 carate, ceea ce face ca inelul să valorizeze aproape 500.000 de dolari. Ar fi dureros să îndepărtezi așa ceva. Vârful inelului are spini. Deci, dacă Megan Fox încearcă vreodată să scoată inelul, de fapt o să doară.

Kourtney Kardashian

Poveștile de dragoste îi fac pe oameni fericiți. Kourtney Kardashian a fost cerută în căsătorie pe o plajă, cu trandafiri și un inel de 1 milion de dolari. Inelul are un diamant uriaș de 12 carate, în formă ovală. Creația bijutierului Lorraine Schwartz este atrăgătoare, așezată pe o bandă de diamante. În mod amuzant, Kourtney a spart delicata bijuterie călcând accidental pe ea și a plâns ore în șir după accident. 

Simone Biles

Starul gimnasticii americane a obținut și o sclipire care ar putea fi vedeta inelelor de logodnă. Logodnicul ei, un jucător NFL, i-a pus marea întrebare cu un frumos inel cu diamant în formă ovală care costă aproximativ 300.000 de dolari. Proiectat de bijutierul Zo Frost, Jonathan Owens a ales piatra de 3 carate pentru Simone și a montat-o ​​pe o bandă de diamante pavé, acționând ca un halou perfect. 

Jennifer Lopez

Cântăreața a avut o colecție destul de impresionantă de inele de logodnă de-a lungul timpului - șase inele de logodnă, mai exact. Ultimul ei sclipire a fost deosebit de specială, deoarece a pecetluit relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck după aproape două decenii. Dragostea a luat forma unui diamant fantezist de 8 carate, de un verde gălbui viu. Bijuteria uimitoare era flancată de două diamante baghete, încadrate de o pereche de diamante trapezoidale asortate.

Inelul a făcut o gaură masivă în buzunarul lui Affleck, deoarece bijutria a costat 3,5 milioane de dolari.

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Cher, acuzată că și-a răpit propriul copil dintr-un hotel din New York

Cher este acuzată de angajarea a patru bărbați pentru a răpi fiul său, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York.

Acest Rolls-Royce Phantom unic aduce un omagiu podgoriilor de pe Riviera Italiană

Rolls-Royce-urile pot fi construite în Marea Britanie, dar inspirația pentru cel puțin un exemplu vine din Italia.

Marriott deschide primul său hotel W din Arabia Saudită pe un lac artificial de 2,8 km

Trojena a prințului moștenitor MBS, stațiunea de schi futuristă din deșert, se conturează într-o destinație promițătoare și cu o viteză vertiginoasă. După Chedi Trojena, Neom va primi nu una, ci două proprietăți hoteliere de lux de la Marriott International, Inc. - primul W Hotel din Arabia Saudită și o proprietate JW Marriott.

Shakira, acuzată iar de evaziune fiscală în Spania

Shakira riscă un al doilea proces în Spania, după ce a fost acuzată că ar datora autorităţilor fiscale de la Madrid aproape 6,7 milioane de euro, informează DPA.

Simone Rocha este noul designer invitat pentru Jean-Paul Gaultier

Simone Rocha va fi următorul designer care va crea spectacolul Haute Couture al lui Jean Paul Gaultier, care va fi prezentat la Paris în ianuarie 2024.

Colecția RIMOWA x Tiffany & Co redefinește călătoriile de lux

Gândiți-vă la cel mai excepțional brand în materie de bagaje de lux, apoi cel mai emblematic atunci când vorbim de bijuterii. Împreună, RIMOWA și Tiffany & Co. dezvăluie o colecție de călătorii unică și de ultimă oră, cu trei piese iconice.

Artistul care va cânta în pauza de la Super Bowl 2024

După numeroase zvonuri de la Taylor Swift la Bad Bunny, s-a confirmat că Usher va fi principalul artist care va cânta în pauză la Super Bowl din 2024.

Billionaire și Jacob & Co. au creat un card de credit incrustat cu diamante

Un parteneriat între grupul de lux Majestas, ceasornicarul Jacob & Co. și Primavera Investments este programat să întreacă râvnitul card negru American Express Centurion.

Razer a colaborat cu Dolce & Gabbana pentru accesorii de gaming chic

Într-o colaborare inedită de acest fel, brandul italian de lux Dolce & Gabbana și renumita companie de stil de viață pentru gameri Razer și-au unit mâinile.

George Clooney vinde faimoasa vilă de la Lacul Como. La ce preț ar putea ajunge

Faimoasa vilă de la Lacul Como, pe care actorul american George Clooney o deține de 21 de ani, este scoasă la vânzare. Prețul său de vânzare ar putea fi de zece ori mai mare, comparativ cu cel de cumpărare, din 2002.

Premieră în România: Concert „DISNEY 100” pe 2 noiembrie la Sala Palatului

Premieră în România: Concert „DISNEY 100” pe 2 noiembrie la Sala Palatului

Tiger Woods și Justin Timberlake tocmai au deschis împreună un bar sportiv și un club de membri în New York

Spune-mi dacă ai mai auzit-o pe asta: Tiger Woods și Justin Timberlake intră într-un bar...

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vacheron Constantin este cel mai recent ceasornicar care a introdus un ceas într-un Rolls-Royce

Piesa unică Les Cabinotiers, cu complicații ridicate, duce tabloul de bord al acestei mașini de lux la un nivel cu totul nou.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. își dezvăluie noua colecție în colaborare cu Beyoncé

Cu Return to Tiffany x Beyoncé, cântăreața iconică aduce strălucirea și glamourul turneului ei mondial „Renaissance” la viață în stilurile clasice Tiffany & Co.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Turnul futurist din Dubai este numit după și inspirat de „arborele vieții” din filmul Avatar al lui James Cameron

Îți amintești de Avatarul lui James Cameron și de fascinantul copac al vieții Eywa din el? Cum sună șansa de a trăi în Arborele Vieții fără a părăsi planeta ta frumoasă?

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Lamborghini și-a unit forțele cu Montegrappa pentru o colecție de instrumente de scris realizate manual în ediție limitată

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversări, Automobili Lamborghini a colaborat cu Montegrappa, principalul producător de stilouri de lux din Italia, pentru a introduce o colecție în ediție limitată de stilouri și pixuri.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Portretele necunoscute ale lui Rembrandt dintr-o colecție privată intră sub ciocan

Ce este mai bun decât un Rembrandt? Doi Rembrandt! Christie’s a făcut un fel de lovitură de stat cu o pereche de portrete Rembrandt de aproape 15 milioane de dolari pe 6 iulie, în timpul „Classic Week” din Londra.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN