Tratament regal | Cele mai frumoase castele din Europa de închiriat

Închirierea de castele este o experiență spectaculoasă de vacanță. Vă prezentăm opt ​​castele europene încântătoare, unele datând din secolul al XII-lea, pentru a petrece câteva nopți - dacă nu câteva săptămâni - în vacanța post-pandemică.

Palazzo Odescalchi, Roma, Italia

Tapiserii flamande din secolul al XVI-lea, vaze cu figuri grecești, mătăsuri Rubelli și brocarturi împodobesc această vilă cu patru dormitoare. De asemenea, este decorată cu picturi ale artiștilor baroci Bernardo Strozzi și Anthony van Dyck și are un balcon principal, care este o capodoperă barocă proiectată de Gian Lorenzo Bernini.

Palatul a fost fondat în secolul al XVII-lea de un cardinal, înainte de a fi preluat de Odescalchis, o familie aristocratică italiană. Palatul este în prezent deținut de prințesa Maria Pace Odescalchi, un descendent al familiei, care l-a restaurat acum câțiva ani folosind 1.100 de metri pătrați de marmură obținută din carierele antice din Italia.

Castelul Lismore, Lismore, Irlanda

Situat pe malul râului Blackwater, Castelul Lismore a găzduit nume celebre precum Fred Astaire, Cecil Beaton, Lucian Freud și John F Kennedy. Toate cele 15 dormitoare ale sale pot fi închiriate pentru până la 27 de persoane atunci când nu sunt ocupate de familia Ducelui de Devonshire.

Zidurile castelului poartă urmele războaiele Cromwelliene de la sfârșitul secolului al XVII-lea. Grădinile sale sunt situate în Waterford, cel mai vechi oraș din Irlanda și se crede că sunt cele mai vechi cultivate continuu din țară.

Palácio Belmonte, Lisabona, Portugalia

Palácio Belmonte este situat în vechiul cartier Alfama de lângă râul Tajo (cunoscut și sub numele de râul Tejo). Construcția a început în 1449 în perioada maură a Portugaliei și a continuat în etape pentru următorii 200 de ani.

Fiecare suită din palat este diferită prin design, stil și dimensiune. De exemplu, Padre Himalaya este o suită dublă pe trei niveluri din turnul roman al palatului, cu ferestre care oferă vederi la 360 de grade ale Alfama și ale Tagului. Pe de altă parte, suita Ricardo Reis, al cărei dormitor poate fi accesat de o scară în spirală medievală, are fresce pictate manual din secolul al XV-lea, precum și plăci personalizate.

Există trei moduri de a experimenta cu adevărat măreția palatului. Primul este închirierea întregului Palácio Belmonte, care oferă acces la toate cele 10 apartamente și la tot ceea ce face parte din palat. Al doilea este să rezervați apartamentele din grădină, care cuprind trei apartamente, o bibliotecă, trei camere Piano Nobile, terasa de est cu vedere la râu și grădina și piscina.

A treia se numește experiența Dom Afonso Henriques, unde oaspeții nu numai că pot rezerva întregul palat, ci și să se bucure de avantaje, cum ar fi masa timp de trei nopți la restaurantul Grenache, călătoria într-o limuzină, un tur ghidat de Alfama, o plimbare cu barca Tagus și o noapte specială ascultând muzica tradițională Fado din Lisabona.

Pałac Warmątowice Sienkiewiczowskie, Krotoszyce, Polonia

Toate camerele palatului au vedere la grădina bine întreținută din cadrul parcului său de 12 acri. Palatul are cinci camere denumite Alb, Verde, Roșu, Auriu și Apartament, fiecare decorată într-un stil deosebit.

Admirați fuziunea istoriei poloneze, germane și cehe reflectate în arhitectura palatului, care a fost inițial construit ca un conac de apărare cu un șanț în secolul al XVII-lea. De la călărie la drumeții, palatul oferă o serie de activități interesante în aer liber pentru oaspeții săi.

Castelul Westbury, Prestatyn, Țara Galilor

Imaginați-vă că aveți un castel cu 17 dormitoare pentru voi. Castelul Westbury este o piesă iconică din istoria Țării Galilor. Totul, de la holul său mare de intrare până la sala de mese, este opulent - candelabre strălucitoare atârnă de tavan, în timp ce spațiile sale sunt mobilate cu canapele de pluș și covoare ornamentate. Sala impunătoare de banchete a capelei poate găzdui până la 200 de persoane. Puteți găzdui o petrecere, vă puteți căsători aici sau pur și simplu vă puteți plimba pur și simplu.

Rezervați-l aici

Castelul Walton, Somerset, Anglia

Castelul a fost construit la începutul secolului al XVII-lea de către nobilul englez John Poulett, primul baron Poulett. În 1984, castelul a fost achiziționat de magnatul casei de discuri Margarita Hamilton împreună cu soțul ei de atunci Rai Hamilton și a fost supus unei renovări majore.

Proprietatea listată de gradul II, care este definită de guvernul britanic ca orice clădire sau structură „de interes special”, are opt camere, dintre care cinci se află în turnulețe. Situat pe vârful unui deal, chiriașii castelului au vederi asupra pădurilor din North Somerset și Canalului Bristol care separă Anglia de Țara Galilor.

Château Třebešice, Třebešice, Republica Cehă

Ce zici să petreci timp înconjurat de o colecție specială de artă contemporană remarcabilă? Din 2003, Château Třebešice invită artiștii cehi și internaționali să stea câteva săptămâni la castel și să creeze opere de artă care reflectă istoria și amintirile generațiilor mai vechi.

Există aproximativ 80 de astfel de piese de artă. Oaspeții pot alege să-și petreacă timpul admirând picturile, să se plimbe prin grădini, să facă drumeții sau să viziteze orașul Kutná Hora, aflat în patrimoniul mondial UNESCO, la doar cinci kilometri distanță.

Södertuna Slott, Gnesta, Suedia

Castelul din secolul al XVIII-lea a fost construit inițial ca să servească drept conac. În prezent este hotel de lux și are o fațadă grandioasă, cu grădini în stil englezesc perfect îngrijite.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Grecia îşi deschide porţile pentru turism

Grecia renunță la carantina obligatorie pentru călătorii vaccinați și pentru cei care prezintă un test pentru Covid-19 negativ de pe piețele cheie ale turismului, inclusiv Europa, Marea Britanie și Statele Unite.

Cum a reușit Bernard Arnault, CEO LVMH, să câștige aproape 100 de miliarde de dolari într-un an

Bernard Arnault a arătat ce înseamnă să fii un magnat de lux, chiar și în contextul unei pandemii globale. Deși veniturile conglomeratului francez de lux LVMH au scăzut cu 17% în 2020, iar profiturile au scăzut cu 28%, averea sa a crescut.

Motivul neașteptat pentru care ar trebui să încerci antrenamentul de mare intensitate

După ani de yoga și activități concentrate pe întindere, revenim la antrenamente mai extreme, mai intense, care lucrează mușchii. Forțarea corpului tău să se autodepășească este în cele din urmă secretul longevității?

Michael Kors la 40 de ani | Un spectacol de modă care reflectă dragostea lui pentru teatru

Privind înapoi la cele patru decenii de afaceri de succes în modă, nu mulți din industria modei, care este rapidă și uneori nemiloasă, pot face asta. Michael Kors este unul dintre ei.

Cel mai scump penthouse din Londra, de vânzare! Cât costă locuința care poate fi plătită cu bitcoin

Dacă ai strâns suficienți bitcoini - cea mai populară criptomonedă a momentului, probabil te încântă ideea de a cumpăra un penthouse de 18.000 de metri pătrați din Londra, care tocmai a fost scos la vânzare pentru aproximativ 244 milioane dolari la bursa curentă.

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Primăvara și-a intrat în drepturi și trebuie să o întâmpinăm cum se cuvine. Manichiura curcubeu este tendința perfectă pentru acest sezon. La modă pe Instagram chiar acum, această manichiură ne amintește de culorile vii ale primăverii.

Dom Pérignon și Lady Gaga sărbătoresc puterea libertății creative

Lady Gaga marchează o nouă colaborare, de data aceasta cu marca de șampanie de prestigiu Dom Pérignon. Rezultatul este unul spectaculos și elegant, ilustrat printr-un clip video.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

Licitații | Carnaval de diamante la Christie's Geneva

Estimat la peste 12 milioane de dolari, acest diamant alb impecabil de 100,94 carate va fi prezentat la licitația de la Geneva pe 12 mai. Un exemplar rar, de data aceasta nu din Africa, ci din câmpiile reci ale Rusiei.

Karl Lagerfeld x Amber Valletta | Prima colecție durabilă

Marca Karl Lagerfeld a scos la iveală roadele primei colaborări cu actrița, modelul și activista Amber Valletta, concentrându-se pe o serie de accesorii etice și eco-responsabile.

Julia Roberts este noul ambasador Chopard

Julia Roberts este noua imagine a Chopard, începând cu cea mai recentă campanie Happy Sport a mărcii, care marchează lansarea unui ceas Happy Sport în ediție limitată. Piesa aduce un omagiu originalului din 1993.

Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Malta îți dă bani să mergi în vacanță. Ce trebuie să faci?

Malta va plăti până la 100 de euro turiştilor care decid să-şi petreacă vacanţa de vară în această ţară, o măsură prin care autorităţile malteze doresc să sprijine sectorul turistic în plină pandemie de coronavirus şi pentru care a alocat 3,5 milioane €.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Un muzeu al înghețatei, deschis în Singapore

Când Muzeul Înghețatei (MOIC) a deschis primul pop-up în New York în urmă cu cinci ani, biletele s-au epuizat mai repede decât poți spune „Am un al doilea stomac pentru deserturi”. În curând a obținut o listă de așteptare de 200.000 de oameni.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Art deco pe roți: extraordinarul muzeu auto Mullin a primit undă verde să se redeschidă

Pe 9 aprilie, vizitatorii au putut din nou să meargă să vadă cele mai bune colecții de mașini franceze aflate sub un singur acoperiș.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Experiență londoneză | Când se deschide Palatul Buckingham vizitatorilor

Palatul Buckingham va fi deschis vizitatorilor în această vară. Puteți chiar să planificați un picnic pe terenul Palatului.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL